78 % av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i CFD-er. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Ordliste: P

These are common terms used in the financial services industry

P&L (Gev/tap)

Forkortelse for gevinst og tap: en konto utarbeidet på slutten av en regnskapsperiode for å vise brutto og netto gevinst eller tap.

Parabolic SAR

Stop og reversering – en chartindikator som brukes i teknisk analyse for å identifisere avslutninger på trender og potensielle reverseringer.

Pip

Brukes vanligvis i referanse til valutakurser. En "Percentage In Point" er vanligvis, men ikke alltid den fjerde desimalen, dvs. 0,0001. Tradisjonelt var en pip det minste punktet som en valutakurs kunne bevege seg, men nå er det ikke lenger slik.

Pivot punkter

Pivot punktene i teknisk analyse bruker forrige periodes høyeste, laveste og stengning for å beregne gjeldene periodes støtte- og motstandsnivå.

Posisjon

En åpen handel som du har i et marked.

Lær mer

TOP

Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å optimalisere brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du cookies. Besøk vår Cookie Policy dersom du ønsker endre dine innstillinger for informasjonskapsler

Lukk
Finanstilsynets standardiserte risikoadvarsel: CFD-er er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet gearing. 78% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i disse produktene. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.