De vanligste spørsmålene

Svar

• Hvordan plasserer jeg en handel?

Trykk på Salgs- eller Kjøpskursen så vil du få frem et ordrevindu. Velg mellom Markedsordre, Limitordre eller Stop entry-ordre, angi handelsstørrelsen og trykk enter. Legg til eventuelle Stop Loss- og Take Profit-nivåer og plasser handelen.

På mobilappene kan du sveipe fra høyre til venstre hvor som helst i ordrevinduet for å få frem et chart, og bruke kursgliderne for å angi handelsnivåene direkte fra chartet. Nettbrett bruker den ekstra skjermplassen til å vise chartet til venstre for ordrevinduet med relevant ordrekurs og risikostyringsnivå vist i forhold til historisk kursbevegelse. Husk at all informasjon knyttet til tidligere avkastning av en investering ikke indikerer fremtidig avkastning.

• Hva gjør CMC Markets med personopplysningene mine?

Vi kan bruke opplysningene til å foreta nærmere undersøkelser om deg, inkludert kontroller for å bekjempe svindel. Vi selger ikke personopplysninger til tredjeparter for markedsføringsformål. For mer informasjon, les vår personvern- og sikkerhetspolicy, som forklarer i detalj hvordan vi behandler personopplysningene du gir oss.

• Hvor finner jeg kontonummeret mitt?

Du finner kontonummeret øverst i venstre hjørne av plattformskjermen. Du finner også kontonummeret i e-posten du fikk som bekreftelse på at kontoen er åpnet.

• Hvordan gjør jeg innskudd til min konto?

Du kan gjøre innskudd til kontoen ved å bruke et kreditt- eller debetkort eller ved overføring av penger fra bankkontoen. Det påløper et gebyr på 1,5 % for kredittkortbetalinger. Hvis ditt første innskudd er med kredittkort, er dette gebyrfritt opptil 15.000kr. Vi godtar ikke sjekk eller kontantinnskudd. Sørg for at alle innskudd og overføringer du gjør til din konto er fra et kort eller en konto i ditt navn. Betalinger fra tredjepersoner vil returneres.

Vi godtar ikke AMEX- eller Diners-kort. Hvis du sender midler til oss fra et annet land enn Norge, kan tilleggsgebyr påløpe for bankoverføringer.

Gebyrene vil trekkes fra betalingsbeløpet og nettoutbytte kreditert til tradingkontoen din.

Kort du ønsker å registrere til kontoen må registreres med 3D secure (godkjenning med VISA- eller MasterCard-sikkerhetskode) for at betalingene skal krediteres til kontoen din.

• Hvordan logger jeg inn på min CMC Markets-konto?

Når du har fått bekreftelse på at kontoen din er åpnet og du har verifisert e-postadressen, kan du logge inn via nettsiden vår. For å logge inn må du skrive inn den registrerte e-postadressen og passordet som du oppga i søknadsskjemaet, deretter velger du Live- eller demokonto.

• Hvordan nullstiller jeg passordet?

Du kan nullstille passordet ved å klikke på "Glemt passord?" på innloggingssiden. Vi vil da sende instruksjoner for endring av passordet til den e-postadressen du registrerte da du søkte om konto.

• Tilbyr dere en demokonto?

Ja. Vi tilbyr en kostnadsfri demokonto med virtuelle penger. Dette gir deg muligheten til å prøve plattformen i ett risikofritt miljø og praktisere tradingstrategier og -teknikker. Vær oppmerksom på at demokontoen ikke viser kurser for aksje-CFDer (kun på norske og amerikanske aksjer den første uken). For å åpne en demokonto må du gi oss en gyldig e-postadresse, ditt fulle navn og et telefonnummer og passord. Åpne en demokonto nå. Når du har åpnet en demokonto må du aktivere den ved å klikke på bekreftelseslenken som du fikk på e-postadressen da du registrerte deg.

• Hvordan kan jeg bytte mellom kontoene mine?

På nettplattformen velger du kontonummeret øverst til venstre på skjermen, eller velg lås-ikonet i høyre hjørnet, og deretter velg «Bytte konto». På iPhone og iPad velger du "Mer"-knappen. På Android-enheter går du til sidemenyen og velger "Bytt kontoer".