78 % av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i CFD-er. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Kryptovaluta

Spørsmål

Svar

• Hva er kryptovaluta?

En kryptovaluta er en form for en digital valuta som er laget av en kode, som er utenfor tradisjonell bankvesen og utenfor offentlig tilsyn. Du kan lese mer om kryptovaluta her.

• Hva er Bitcoin?

Bitcoin er en digital valuta som ikke er regulert eller underlagt offentlig tilsyn. Det er den første desentraliserte digitale valutaen som bruker blockchainteknologi. Du kan lese mer om Bitcoin her.

• Hva er ethereum?

Ethereum er en digital plattform som gjør at man kan bygge en rekke desentraliserte applikasjoner. «Ether» er den digitale valutaen brukt på ethereum-nettverket. Som bitcoin opererer ethereum på et offentlig blockchain-nettverk. Du kan finne mer informasjon om ethereum i vår artikkel.

• Hvilke kryptovalutaer kan jeg trade?

Du kan trade CFDer på Bitcoin/USD og Ethereum/USD.

• Hvor kan jeg finne kryptovalutaer på desktop plattformen og mobile apper?

På den nettbaserte plattformen, klikk på «kryptovaluta» i produktbiblioteket. På mobilappen, trykk på «mer» i det nedre høyre hjørne, deretter trykk på «kryptovaluta».

• Hvordan kan jeg søke om en kryptovalutakonto?

Hvis du er ny til CMC Markets, kan du søke om en Livekonto ved å fylle ut vårt søknadsskjema. Vennligst merk at du kan trade kryptovaluta hos CMC Markets via en CFD-konto. Hvis søknaden blir godkjent og du har verifisert din e-post og satt inn midler vil du være klar til å plassere din første kryptovaluta-trade.

Dersom du allerede er CMC Markets kunde, klikk på «Kryptovaluta» i verktøylinjen på plattformen.

• Må jeg sette inn midler for å åpne en konto?

Du behøver ikke sette inn midler for å åpne en konto hos oss, men du må sette inn midler for å plassere din første kryptovaluta-handel.

• Hvor sikker er den nettbaserte plattformen?

Vi bruker den internasjonale aksepterte sikkerhetssystemet SSL (Secure Socket layer) for alle kontofunksjonaliteter, inkludert alle innskudd og uttak. Dette systemet er automatisk og du vil motta ett varsel hvis din nettleser ikke støtter SSL.

• Hvordan kan jeg stenge eller redusere en eksisterende kryptovaluta posisjon?

For å stenge eller redusere en posisjon, velg den røde «steng handel» X for å åpne et ordrevindu. For å stenge alle velg «X» på den aggregerte linjen, eller for å stenge en individuell handel velg «X» på den relevante linjen. For å stenge deler av en posisjon må du endre størrelsen på posisjonen. Ordlyden på ordrevinduet vil indikere at du reduserer handelen fremfor å stenge hele posisjonen.

• Kan jeg øve på å trade kryptovaluta?

Ja, kryptovaluta er tilgjengelig på demokonto. Søk om demokonto her.

• Trenger jeg en kryptovaluta wallet for å trade kryptovaluta hos CMC Markets?

Når du trader CFDer tar man ikke eierskap til underliggende aktiva, i stedet handler man på stigende eller fallende priser på kryptovalutaen.

• Hva er handelstidene for kryptovaluta?

Handelstidene for kryptovaluta er kl. 00.00 mandag til kl. 22.00 fredag.

• Hva er blockchain forks?

En blockchain fork er essensielt en deling av blockchain-nettverket. “Forks” skjer når softwaren til forskjellige “miners” (utvinnere) endres i forhold til hverandre, og det er opp til hver enkelt “miner” og bestemme hvilken blockchain man ønsker å fortsette bruke. Hvis det ikke er en enstemmig avgjørelse kan dette da resultere i at man lager to versjoner av en blockchain. De kan være økt volatilitet rundt slike hendelser. For mere informasjon, les vår artikkel.

• Hvordan vil blockchain forks påvirke min konto?

Prisen på våre kryptovaluta-produkter er basert på prisen i det underliggende markedet. De blir gjort tilgjengelig av markedsplasser og marketmakere som vi handler med.

Ved en «hard fork» vil vi generelt følge den blockchainen som har høyest konsensus av brukere. Vi vil bruke dette som basis for våre priser. Vi reserverer retten til å velge hvilken kryptovaluta som har majoriteten av konsensus bak seg. Vi vil etter beste evne meddele kunder ved slike hendelser, men det er kundens ansvar å finne ut når disse hendelser kan forekomme.

Mere informasjon om vår policy her.

TOP

Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å optimalisere brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du cookies. Besøk vår Cookie Policy dersom du ønsker endre dine innstillinger for informasjonskapsler

Lukk
Finanstilsynets standardiserte risikoadvarsel: CFD-er er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet gearing. 78% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i disse produktene. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.