Første trinn

Svar

• Hvordan søker jeg om en konto hos CMC Markets?

Søk nå for en demo- eller Livekonto med CMC Markets. Husk at tap kan overstige innskudd.

• Hvor lang tid tar det å behandle søknaden om Livekonto?

Du vil få svar fra oss innen 60 sekunder etter at du har sendt søknadsskjemaet på nett.

Vi kan derimot i noen tilfeller kreve ytterligere dokumentasjon før vi kan behande søknaden din om Livekonto.

• Må jeg åpne en separat valutatradingkonto for å handle valuta hos CMC Markets?

Nei, CFD-kontoen tilbyr valutahandel. Vi har ikke en separat konto for bare valuta.

• Må jeg sette inn penger for å aktivere kontoen?

Du kan logge inn på kontoen så snart du får beskjed om at søknaden din er godkjent, og du har trykket på bekreftelseslenken som du fikk på e-postadressen du registrerte. Du kan derimot ikke utføre en handel om det ikke er nok midler på kontoen til å holde en åpen posisjon. Hvis du foretrekker å teste strategiene i et risikofritt miljø, kan du praktisere med virtuelle penger på en gratis demokonto

• Hvordan kan jeg oppgradere kontoen fra Demo til Live?

Trykk på knappen "Søk om konto" øverst i navigasjonsfeltet og deretter "Søk om Livekonto". Bruk innloggingsinformasjonen du brukte på demokontoen. Så følger du de trinnvise instruksjonene for å fylle inn de andre feltene for å søke om en Livekonto.