CFDer er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet gearing. 77% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i slike produkter med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Uttak

Hvorfor må jeg oppgi bankopplysningene mine?

Du må bare oppgi bankopplysningene hvis du vil overføre penger til bankkontoen din. For å registrere en bankkonto til din tradingkonto trenger vi et skjermbilde av din nettbank som viser:

1. Bankens navn
2. Ditt fornavn og etternavn
3. Kontonummeret du ønsker å registrere
4. Dato (ikke eldre enn 3 mnd.)

Disse opplysningene må vises på ett og samme dokument. En kontoutskrift er det mest vanlige å sende inn i dette tilfellet.

Dette kan sendes til post@cmcmarkets.no for raskest mulig behandling. Vi er ikke interessert i din beholdning eller transaksjoner, bare kontoeierskapet.

Hvordan kan jeg ta ut penger fra kontoen min?

Du kan ta ut penger fra kontoen på nett ved å klikke "Overføring"-ikonet i menyen og velge "Uttak"-fanen. Du kan også bruke chat (Live hjelp) eller ringe vårt kundeservice for hjelp. Vær oppmerksom på at vi for din sikkerhet kan be om tilleggsinformasjon og/eller legitimasjon før vi behandler uttaksforespørselen. Vi overfører ikke midler til tredjepartskontoer så pass på at bankkontoen er i ditt navn.

Hvorfor er uttaksgrensen 0 kr, når jeg prøver å overføre penger til kortet mitt?

Dersom du ikke har overført penger til et registrert debet- eller kredittkort i løpet av 12 måneder eller mer, eller hvis kortet er utløpt, kan vi ikke lenger bruke kortet for å overføre penger til deg. I disse tilfellene kan “Uttaksgrense” vise 0 kr, men du kan fortsatt ha mulighet til å overføre midler til en bankkonto eller PayPal-konto.