78% taper penger på CFDer

Uttak

Svar

• Hvordan kan jeg ta ut penger fra kontoen min?

Du kan ta ut penger fra kontoen på nett ved å klikke "Overføring"-ikonet i menyen og velge "Uttak"-fanen. Du kan også bruke chat (Live hjelp) eller ringe vårt kundeservice for hjelp. Vær oppmerksom på at vi for din sikkerhet kan be om tilleggsinformasjon og/eller legitimasjon før vi behandler uttaksforespørselen. Vi overfører ikke midler til tredjepartskontoer så pass på at bankkontoen er i ditt navn.

• Hvorfor er uttaksgrensen 0 kr, når jeg prøver å overføre penger til kortet mitt?

Dersom du ikke har overført penger til et registrert debet- eller kredittkort i løpet av 12 måneder eller mer, eller hvis kortet er utløpt, kan vi ikke lenger bruke kortet for å overføre penger til deg. Om du trenger hjelp med å overføre penger til ditt kort, kontakt vårt kundeservice på 22 01 97 02.

• Hvorfor må jeg oppgi bankopplysningene mine?

Du må bare oppgi bankopplysningene hvis du vil overføre penger til bankkontoen din. For å registrere en bankkonto til din tradingkonto trenger vi et skjermbilde av din nettbank som viser:

1. Bankens navn
    2. Ditt fornavn og etternavn
    3. Kontonummeret du ønsker å registrere
    4. Dato (ikke eldre enn 3 mnd.)

Disse opplysningene må vises på ett og samme dokument. En kontoutskrift er det mest vanlige å sende inn i dette tilfellet.

Dette kan sendes til post@cmcmarkets.no for raskest mulig behandling. Vi er ikke interessert i din beholdning eller transaksjoner, bare kontoeierskapet.

TOP

Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å optimalisere brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du cookies. Besøk vår Cookie Policy dersom du ønsker endre dine innstillinger for informasjonskapsler

Lukk
Finanstilsynets standardiserte risikoadvarsel: CFD-er er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet gearing. 78% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i disse produktene. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.