Demokonto

Svar

• Hvordan åpner jeg en livekonto?

Trykk først på knappen "Søk om konto" og deretter "Søk om Livekonto". Bruk innloggingsinformasjonen for demokontoen for å komme i gang. Så følger du de trinnvise instruksjonene for å søke om en Livekonto.

• Har dere en demokonto?

Ja. Vi tilbyr en kostnadsfri demokonto med virtuelle penger. Dette gir deg muligheten til å prøve plattformen i ett risikofritt miljø og praktisere tradingstrategier og -teknikker. Vær oppmerksom på at demokontoen ikke viser kurser for aksje-CFDer. For å åpne en demokonto må du bare gi oss en gyldig e-postadresse, ditt fulle navn og et telefonnummer og passord. Åpne en demokonto nå. Når du har åpnet en demokonto må du aktivere den ved å trykke på bekreftelseslenken som du fikk på e-postadressen du registrerte.

• Vil demokontoen utløpe?

Nei. Du kan ha demokontoen åpen så lenge du vil og du kan bruke den til å teste tradingstrategier, selv etter at du har åpnet en Livekonto. Overfør flere virtuelle penger når som helst via "Overføring"-fanen i plattformen.