75% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i CFD-er. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

MT4

Spørsmål

Svar

• Hvordan laster jeg ned MT4?

Start med å laste ned og installere MT4-plattformen.

Du kan også gjøre det via adminportalen eller knappen nedenfor. Vennligst merk at nedlastningslinken ikke fungerer på mobil eller nettbrett.

• Hvordan logge inn den første gangen?

Vær oppmerksom på at ditt MT4-passord er forskjellig fra ditt CMC Markets´ adminportal-passord. For å sette opp ditt MT4-passord, vennligst logg inn på din adminportal ved hjelp av passordet du opprettet i søknadsskjemaet.

1. Åpne MT4-plattformen. Snarveisikonet skal være tilgjengelig på skrivbordet ditt når du har lastet ned og installert MT4.

2. Koble til CMC serveren. Du finner servernavnet på toppen av e-postene vi sendte deg under søknadsprosessen.

3. Velg ‘Existing trade account’ for å logge på.

4. Følgende detaljer vil nå være nødvendig:
        a) Innlogging (dette er ditt MT4 konto-ID)
        b) Ditt MT4-passord

5. ​Du skal nå være innlogget. Vellykket innlogging kan verifiseres ved å se på statusen vist under ‘Journal’ og ikonet i statuslinjen nederst.

• Hvorfor trenger jeg to passord?

Når du handler på MT4 hos oss trenger du ett passord for å logge inn å handle på MT4-plattformen, og ett til å logge på adminportalen.

I adminportalen kan du raskt og enkelt sette inn penger på din MT4-konto, administrere dine passord og se din kontosaldo. Du kan også se dine åpne posisjoner.

Ditt adminportal passord er det passordet du oppga i vårt online MT4-søknadsskjema (eller ditt eksisterende Next Generation passord dersom du allerede har en konto hos oss).

Ditt MT4-passord kan deretter settes opp i adminportalen.

• Hvordan logge inn etter den første gangen

1. Åpne MT4-plattformen. Snarveisikonet skal være tilgjengelig på ditt skrivebord. MT4-plattformen vil deretter åpnes på skjermen din.

2. I ‘Navigator’-seksjonen til venstre i plattformen har du mulighet til å se kontoen du logget inn med første gangen. ‘Navigator’-vinduet kan slås av og på med Ctrl+N.

3. Dobbeltklikk på den kontoen du ønsker tilgang til, tast deretter inn følgende:
        a) Innlogging (dette er ditt MT4 konto-ID)
        b) Ditt MT4-passord

4. Du skal nå være logget inn. Vellykket innlogging kan verifiseres ved å se på statusen vist under ‘Journal’ og ikonet i statuslinjen nederst.

• Hvordan gjøre innskudd

Gjør innskudd på din MT4-konto via CMC Markets adminportal på en PC eller Mac, eller via vår MT4-overføringsportal på mobil.

For å logge inn trenger du ditt brukernavn og passord for adminportalen, og ikke dine innloggingsdetaljer for MT4-plattformen. MT4-overføringsportalen støtter også tofaktorautentisering (2FA) for kontoer som har dette aktivert.

Når du har logget deg inn kan du bruke ‘Payments’-vinduet for å overføre via kort, PayPal eller bankoverføring. Dersom du har logget deg på MT4-overføringsportalen fra en mobil vil du se disse overføringsalternativene med en gang.

Hvis du bruker mobilen kan du opprette et hurtigkoblingsikon på mobilens hjem-skjerm for enkel tilgang til overføringsportalen:

• iOS (Safari)-brukere: Når siden er lastet, klikker du på deleknappen nederst på skjermen og velger 'Legg til på Hjem-skjerm'.
    • Android (Chrome)-brukere: Når siden er lastet, trykker du på menyikonet øverst til høyre i nettleseren og velger "Legg til på Hjem-skjerm".

Merk: Ditt passord for MT4-plattformen, adminportalen og den mobile overføringsportalen er forskjellige og er ikke synkronisert.

• Hvordan åpner jeg en MT4-demokonto?

1. Søk om en demokonto
    2. Opprett et MT4-passord i adminportalen
    3. Følg innloggingsdetaljene for en livekonto som beskrevet ovenfor (men velg demoserver – du finner servernavnet øverst på e-postene vi sendte deg i løpet av søknadsprosessen)

• Har du allerede en MT4-konto hos oss?

Dersom du allerede har en demo eller live MT4-konto hos CMC Markets og åpner en konto til, trenger du ikke å laste ned og installere MT4-plattformen på nytt. Dersom installerer MT4 på nytt kan du miste eventuelle preferanser du tidligere har satt opp.

• Hvordan laster jeg ned MT4-indikatorer og add-ons?

Du kan lese mer om MT4-indikatorer og add-ons, og laste de ned helt gratis.

TOP
Finanstilsynets standardiserte risikoadvarsel: CFD-er er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet gearing. 75% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i disse produktene. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.