Problemer med å logge på nettplattformen

Svar

• Jeg har problemer med å logge på mobilapplikasjonen. Hva kan jeg gjøre?

Dersom du ikke kan logge på plattformen via mobilappen må du sjekke at du har oppdatert til siste versjon av appen via en relevant app-butikk. Dersom du kjører appen i bakgrunnen på enheten og du ikke kan logge på plattformen igjen, kan det hende du må stenge appen og åpne den igjen for at den skal fungere.

• Jeg har problemer med å logge på nettplattformen. Hva kan jeg gjøre?

Tøm bufferen i nettleseren og prøv å logge på igjen. Slik tømmer du bufferen i nettleseren:

Internet Explorer

1. Åpne Internet Explorer
    2. Trykk på "Verktøy" øverst til høyre
    3. Velg "Alternativer for Internett" fra nedtrekksmenyen
    4. Under "Leserlogg" klikker du "Slett"
    5. Merk av boksene "Midlertidige Internett-filer", "Informasjonskapsler" og "Logg"
    6. Boksene "Skjemadata" og "InPrivate-filtrering" skal ikke merkes av. Du kan merke dem av for å slette disse dataene
    7. Trykk "Slett"
    8. Når dette er gjort, klikker du "OK" for å gå tilbake til Internet Explorer-vinduet
    9. Lukk Internet Explorer-vinduet og åpne

Chrome

1. Klikk Chrome-menyen på verktøylinjen i nettleseren
    2. Velg "Flere verktøy"
    3. Velg "Tøm logg"
    4. I dialogboksen som dukker opp velger du avmerkingsboksene for den informasjonstypen du vil fjerne (standardinnstillinger bør være nok)
    5. Bruk den øverste menyen for å velge mengde data som du vil slette
    6. Trykk deretter "Slett nettlesingsdata"
    7. Start nettleseren på nytt

Firefox

1. Klikk menyknappen og velg «Alternativer"
    2. Velg "Avansert"
    3. Trykk på fanen "Nettverk"
    4. Under "Bufret nettinnhold" trykker du på "Fjern nå"
    5. Start nettleseren på nytt

Prøv å logge på i en annen nettleser

Noen ganger har kundene problemer knyttet til nettleseren. Du bør prøve å logge på med en annen stor nettleser som Google Chrome eller Mozilla Firefox for å se om problemet vedvarer.

Pass på at du har valgt Live eller Demo

Du kan utilsiktet ha valgt feil alternativ før du valgte innlogging.

Bekreft at du bruker riktig produkt-URL:

Dersom du er usikker, går du til nettsiden vår og velge "Logg inn" for riktig produkt: CFD.

Bekreft at passordet og brukernavnet er riktig

Hvis du får følgende beskjed: "Innlogging på kontoen mislyktes..." betyr det at e-postadressen du oppga ikke gjenkjennes av systemet. Kontroller at du skrev inn e-postadressen riktig uten noen ekstra tegn.

Hvis du får en beskjed hvor det står: "Innloggingsopplysningene du skrev inn samsvarer ikke med registrerte opplysninger" betyr det at passordet ikke stemmer overens med registrert e-postadresse for kontoen din. Kontroller angitt passord på nytt. Hvis problemet vedvarer, vurder å tilbakestille passordet via lenken "Glemt passord?" på innloggingssiden.