78% taper penger på CFDer

CFDer

Svar

• Hvordan beregner jeg finansieringskostnader for handlene mine?

Det første du må gjøre er å finne ut finansieringssatsen for instrumentet du handler. Du finner finansiseringssatsene i tradingplattformen ved å velge "Bibliotek" fra menyen, som viser hele produktlisten. Så velger du pil-ikonet ved siden av produktet, dette får frem undermenyen. Velg deretter "Produktoversikt" fra undermenyen for å se detaljene om finansieringssatsen.

• Slik beregner du finansieringssatsen:

Ta samlet handelsverdi ved å bruke åpningskursen som vises i ordrevinduet når du angir en mengde. Åpningskursen bergnes ved å gange posisjonsstørrelsen med åpningskursen.

Gang denne med prosentandelen (kan endres daglig) for finansieringskostnaden som vises i produktoversikten. Du får da ditt årlige finansieringsgebyr.

Del dette tallet på 365 for å beregne daglig kostnad i valutaen produktet handles.

• Blir jeg belastet kurtasje på aksjehandel?

Kurtasje gjelder bare for aksjehandel på en CFD-konto. Den tas ut av kontantsaldoen på kontoen når en posisjon åpnes og stenges. Les mer om kurtasjekostnadene våre.

• Hva er abonnement på markedsdata for aksje-CFDer?

Hvis du vil handle en aksje-CFD eller se kursdata for den aksjen, må du aktivere markedsdataabonnementet for gjeldende land eller landgruppe som aksjeproduktet er basert i. Avhengig av abonnementet er det et månedsgebyr for markedsdataabonnementet. Månedsgebyret vil variere avhenging av hvilke(t) land aksje-CFDene relateres til.  Eventuelt månedsgebyr vil debiteres fra kontoen når du aktiverer en markedsdatafeed. Vær oppmerksom på at du vil belastes markedsdatagebyr for en hel kalendermåned, uavhengig av om du aktiverer eller deaktiverer markedsdataabonnementet delvis ut i kalendermåneden.

I tillegg til markedsdatagebyr, kan det også pålegges gjeldende lokale skatter og avgifter. Markedsdatagebyret vil veksles til din kontovaluta til vår gjeldende valutavekslingskurs før det debiteres kontoen din.

Det er ditt ansvar å sørge for at du har tilstrekkelig med midler på Kontoen til å betale gjeldende markedsdatagebyr i sin helhet.

TOP

Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å optimalisere brukeropplevelsen. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du cookies. Besøk vår Cookie Policy dersom du ønsker endre dine innstillinger for informasjonskapsler

Lukk
Finanstilsynets standardiserte risikoadvarsel: CFD-er er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet gearing. 78% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler i disse produktene. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.