Mobile apper

Svar

• Hvordan finner jeg kontonummeret mitt i mobilappen?

På Apple-enheter velger du "Mer"-knappen nederst til høyre, trykk deretter "Innstillinger og tilslutt "Kontodetaljer". På Android-eneheter velger du sidemenyen (knapp med tre linjer) eller sveiper fra venstre og velger "Kontodetaljer".

• Får jeg tilgang til plattformen når jeg er i utlandet?

Ja, du skal kunne logge deg inn på plattformen og mobilappene når du er i utlandet, dersom du har nok mobildekning eller koblet til Wi-Fi.

• Hvor finner jeg finansieringskostnadene i mobilappene?

Velg et produkt fra en favorittliste eller produktbiblioteket. Deretter trykker på "Oversikt" øverst til venstre.

• Hvordan stenger jeg delvis en posisjon i mobilappene?

I beholdningen din velger du posisjonen som du delvis vil stenge. Trykk på det røde x-ikonet og gjør endringen du ønsker, antall enheter eller beløpet du vil redusere posisjonen med.

• Kan jeg legge til en Stop Loss- eller Take Profit-ordre på en eksisterende posisjon i appen?

Ja, det kan du. Velg "Beholdning" nederst til venstre i skjermen på iPhone-appen, eller fra menyen til venstre på Android-enheten. Velg posisjonen du vil legge en Stop Loss- eller Take Profit-ordre til. Deretter velger du "Stop Loss" eller "Take Profit".

• Hvor finner jeg markedsdatafeeden på mobilen?

Ved å trykke på "Mer" nederst til høyre fra menyen på Apple-enhetene eller fra sidemenyen på Android-enhetene, velger du "Innstillinger" og deretter "Markedsdata feed".

• Hvordan kan jeg bytte mellom kontoene mine?

På nettplattformen velger du kontonummeret øverst til venstre på skjermen, eller velg lås-ikonet i høyre hjørnet, og deretter velg «Bytte konto». På iPhone og iPad velger du "Mer"-knappen. På Android-enheter går du til sidemenyen og velger "Bytt kontoer".

• Kan jeg logge på kontoen via nettsiden deres og mobilenheten samtidig?

Nei. Du kan kun være logget inn ett sted på samme tidspunkt, enten på nettsiden eller via mobilappen. Dersom du prøver å logge deg inn på plattformen via appen etter at du allerede har logget inn via nettsiden, vil du bli logget ut av plattformen via nettsiden