Mobilappar

Svar

• Kan jag logga in på mitt konto via er webbplats och på min mobila enhet samtidigt?

Nej. Du kan endast vara inloggad med en session under en och samma tidpunkt, antingen på webbplatsen eller via appen på en mobil enhet. Om du försöker logga in på en plattform efter att du redan loggat in på en annan, kommer du att loggas ut från den första sessionen.

• Hur hittar jag mitt kontonummer i mobilappen?

På Apple-enheter väljer du knappen "Mer" och sedan "Kontoinformation". På Android-enheter väljer du sidomenyn (knappen med tre linjer) eller drar från vänster och väljer "Kontoinformation".

• Kan jag lägga en stop loss-order eller take profit-order på en befintlig position i appen?

Välj "Positioner" nere till vänster på skärmen i en app på iPhone (eller från menyn på den vänstra sidan på enheter med Android). Välj sedan den position som du vill lägga till stop loss eller take profit-ordern i. Sedan väljer du ”Stop Loss” eller ”Take Profit”.

• Hur kan jag växla mellan konton?

I iPhone-appen pekar du på knappen "Mer" och sedan på "Växla konton". I Android-appen väljer du "Växla konton" i menyn på den vänstra sidan.

• Hur kan jag stänga en position delvis från mobilapparna?

I "Positioner" väljer du den position som du vill stänga delvis. Sedan klickar du på den röda kryssikonen "x" och gör ändringar i affären, antalet enheter eller mängden som du vill minska positionen med.

• Var hittar jag prisdata på min mobil?

Gå till menyn "Mer" på Apple-enheter eller till sidomenyn på Android-enheter och välj "Inställningar". Sedan väljer du "Prisdata".

• Var hittar jag information om innehavskostnaderna i mobilapparna?

Välj en produkt antingen från en bevakningslista eller från produktlistan. Markera sedan produkten och välj "Översikt" längst upp till vänster.

• Kan jag logga in på plattformen när jag är utomlands?

Ja, du bör kunna logga in på plattformen och i mobilappar när du reser utomlands, förutsatt att du har tillräcklig mobiltäckning eller är ansluten till ett WiFi-nätverk.

Land Rover BAR

Som officiell samarbetspartner till Land Rover BAR, stödjer vi Ben Ainslies lag att ta hem pokalen i Americas’s Cup.

lär dig mer

NSW Waratahs

Vi är stolta över att stödja Super Rugby-giganterna NSW Waratahs, ett av Australiens mest symboliska lag.

Mer info

TOP

Vi använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookie policy. Mer info

Stäng
Investeringar i CFD:er kan utvecklas såväl positivt som negativt, eventuell förlust kan i vissa fall överstiga insatt kapital.