Standardiserad riskvarning: CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 71 procent av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risk som finns för att du kommer att förlora dina pengar.

Vanliga frågor

Hur växlar jag mellan olika konton?

På en iPhone eller iPad väljer du knappen "Mer". På enheter med Android går du till sidomenyn och väljer "Växla konton".

Hur gör jag en insättning?

Du kan sätta in pengar på ditt CMC-konto genom kort- eller banköverföring. Kortet eller kontot måste vara registrerat i ditt namn. Alla betalningar från tredje part kommer att returneras.

Vi tar inte emot betalningar ifrån American Express eller Diners-kort. Om du för över pengar till oss från ett annat land än Sverige kan det tillkomma ytterligare avgifter för banköverföringarna.

Alla kort som kopplas till ditt konto måste använda 3D Secure (Verified by VISA eller MasterCard Secure Code) för att betalningarna ska kunna sättas in på ditt konto.

Var hittar jag mitt kontonummer?

Ditt kontonummer återfinns längst upp i vänstra hörnet på webbplattformen. På en mobil enhet kan du visa det genom att välja "Mer" i den undre navigeringsmenyn och sedan välja fliken "Växla konto". Du hittar även ditt kontonummer i ditt bekräftelsemail du fick i samband med din ansökan.

Hur återställer jag mitt lösenord?

Du kan återställa ditt lösenord genom att klicka på länken "Glömt ditt lösenord?" på inloggningssidan. Vi kommer sedan att skicka dig anvisningar via e-post om hur du ändrar ditt lösenord.

Hur tar jag en position?

Klicka eller peka på priset "Sälj" eller "Köp". En orderruta kommer att visas. Välj mellan "Marknadsorder", "Limit-order" eller "Stop Entry-order", ange storleken på affären och tryck sedan på knappen Retur på tangentbordet. Om du vill kan du lägga till nivåer för "Stop Loss" och "Take Profit". Sedan placerar du din affär.

Erbjuder ni ett demokonto?

Ja. Vi tillhandahåller ett kostnadsfritt demokonto som innehåller 100 000 SEK fiktiva pengar. Tack vare demokontot kan du prova på vår plattform i en riskfri miljö och träna på handelsstrategier och tekniker. Allt du behöver göra för att öppna ett demokonto är att tillhandahålla en giltig e-postadress, ditt fullständiga namn, ett telefonnummer och ett lösenord. öppna ett demokonto nu. När du väl har öppnat ett demokonto kommer du att behöva klicka på bekräftelselänken i det e-brev som skickas till den e-postadress som du registrerade dig med. När du gjort det aktiveras kontot. Testperioden är sju dagar och under denna tid har du även tillgång realtidkurser på svenska och amerikanska aktier. Om du vill ha fortsatt tillgång till demokonto efter testperioden kan du öppna ett live-konto med samma e-postadress så får du fortsatt tillgång till demokontot, dock utan realtidkurser för aktier.

Vad hanterar CMC Markets mina personuppgifter?

Vi kan använda dina uppgifter för att göra ytterligare efterfrågningar om dig, inkluderat kontroller för att bekämpa bedrägeri. Vi säljer inte dina personuppgifter till tredjepart i marknadsföringssyfte. För mer information läs vår "Integritet- och säkerhetspolicy" som förklarar ingående hur vi hanterar de personuppgifter som du lämnar till oss.

Hur loggar jag in på mitt konto?

När du har fått bekräftelse på att ditt konto har öppnats och du har verifierat din e-postadress kan du logga in via vår webbplats. För att logga in anger du den e-postadress och lösenord som du registrerat dig med (samma som i ansökningsformuläret).