Svar på de vanligaste frågorna

Svar

• Hur kan jag föra över pengar till mitt CMC-konto?

Du kan sätta in pengar på ditt CMC-konto genom att använda ett kredit- eller bankkort, eller genom en banköverföring från ditt bankkonto. Kortet eller kontot måste vara registrerat i ditt namn. Alla betalningar från tredje part kommer att returneras.

Vi tar inte emot betalningar ifrån American Express eller Diners-kort. Om du för över pengar till oss från ett annat land än Sverige kan det tillkomma ytterligare avgifter för banköverföringarna.

Alla kort som kopplas till ditt konto måste använda 3D Secure (Verified by VISA eller MasterCard Secure Code) för att betalningarna ska kunna sättas in på ditt konto.

• Hur kan jag växla mellan konton?

På en iPhone eller iPad väljer du knappen "Mer". På enheter med Android går du till sidomenyn och väljer "Växla konton".

• Vad gör CMC Markets med mina personuppgifter?

Vi kan använda dina uppgifter för att göra ytterligare efterfrågningar om dig, inkluderat kontroller för att bekämpa bedrägeri. Vi säljer inte dina personuppgifter till några tredje parter i marknadsföringssyften. För mer information, läs "Policy om integritet och säkerhet" som förklarar ingående hur vi hanterar de personuppgifter som du lämnar till oss.

• Var hittar jag mitt kontonummer?

Ditt kontonummer återfinns längst upp i vänstra hörnet på webbplattformen. På en mobil enhet kan du visa det genom att välja "Mer" i den undre navigeringsmenyn och sedan väljer du fliken "Växla konto". Du hittar även ditt kontonummer i det e-post som bekräftade att ditt konto hade öppnats.

• Hur kan jag återställa mitt lösenord?

Du kan återställa ditt lösenord genom att klicka på länken "Glömt ditt lösenord?" på inloggningssidan. Vi kommer sedan att skicka dig anvisningar via e-post om hur du ändrar ditt lösenord.

• Erbjuder ni ett demokonto?

Ja. Vi tillhandahåller ett kostnadsfritt demokonto som innehåller fiktiva pengar. Tack vare demokontot kan du prova på vår plattform i en riskfri miljö och träna på handelsstrategier och tekniker. Allt du behöver göra för att öppna ett demokonto är att tillhandahålla en giltig e-postadress, ditt fullständiga namn, ett telefonnummer och ett lösenord. öppna ett demokonto nu. När du väl har öppnat ett demokonto kommer du att behöva klicka på bekräftelselänken i det e-brev som skickas till den e-postadress som du registrerade dig med. När du gjort det aktiveras kontot. Testperioden är sju dagar och under denna tid har du även tillgång realtidkurser på svenska och amerikanska aktier. Om du vill ha fortsatt tillgång till demokonto efter testperioden kan du öppna ett live-konto med samma e-postadress så får du fortsatt tillgång till demokontot, dock utan realtidkurser för aktier.

• Hur loggar jag in på mitt konto på CMC Markets?

När du har fått bekräftelse på att ditt konto har öppnats och du har verifierat din e-postadress kan du logga in via vår webbplats. För att kunna logga in måste du ange den e-postadress och det lösenord som du registrerade dig med (samma som i ansökningsformuläret). Sedan väljer du livekonto eller demokonto.

• Hur handlar man?

Klicka eller peka på priset "Sälj" eller "Köp". En orderruta kommer att visas. Välj mellan "Marknadsorder", "Limit-order" eller "Stop Entry-order", ange storleken på affären och tryck sedan på knappen Retur på tangentbordet. Om du vill kan du lägga till nivåer för "Stop Loss" och "Take Profit". Sedan placerar du din affär.

TOP

Denna webbplats använder cookies för bästa kundupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du cookies. Besök vår Cookie Policy om du vill ändra dina inställningar för cookies. Mer info

Stäng
Investeringar i CFD:er kan utvecklas såväl positivt som negativt, eventuell förlust kan i vissa fall överstiga insatt kapital.