Demokonton

Svar

• Hur öppnar jag ett live-konto?

Klicka på knappen "öppna ett live-konto" på inloggningssidan för att gå till ansökningsformuläret på nätet. Använd inloggningsuppgifterna för ditt demokonto för att börja och följ sedan anvisningarna steg för steg för att ansöka om ditt live-konto.

• Är testperioden för demokonto begränsad?

Ja, men du kan behålla ditt demokonto så länge du vill och använda det för att testa strategier om du har öppnat ett live-konto med samma användarnamn. Du kan lägga till mer fiktiva pengar när som helst via menyn "Betalningar".

• Erbjuder ni ett demokonto?

Ja. Vi tillhandahåller ett kostnadsfritt demokonto som innehåller fiktiva pengar. Tack vare demokontot kan du prova på vår plattform i en riskfri miljö och träna på handelsstrategier och tekniker. Allt du behöver göra för att öppna ett demokonto är att tillhandahålla en giltig e-postadress, ditt fullständiga namn, ett telefonnummer och ett lösenord. öppna ett demokonto nu. När du väl har öppnat ett demokonto kommer du att behöva klicka på bekräftelselänken i det e-brev som skickas till den e-postadress som du registrerade dig med. När du gjort det aktiveras kontot. Testperioden är sju dagar och under denna tid har du även tillgång realtidkurser på svenska och amerikanska aktier. Om du vill ha fortsatt tillgång till demokonto efter testperioden kan du öppna ett live-konto med samma e-postadress så får du fortsatt tillgång till demokontot, dock utan realtidkurser för aktier.

Land Rover BAR

Som officiell samarbetspartner till Land Rover BAR, stödjer vi Ben Ainslies lag att ta hem pokalen i Americas’s Cup.

lär dig mer

NSW Waratahs

Vi är stolta över att stödja Super Rugby-giganterna NSW Waratahs, ett av Australiens mest symboliska lag.

Mer info

TOP

Vi använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookie policy. Mer info

Stäng
Investeringar i CFD:er kan utvecklas såväl positivt som negativt, eventuell förlust kan i vissa fall överstiga insatt kapital.