Sverige (SV)
78% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Demokonton

Frågor

Svar

• Hur öppnar jag ett live-konto?

Klicka på knappen "öppna ett live-konto" på inloggningssidan för att gå till ansökningsformuläret på nätet. Använd inloggningsuppgifterna för ditt demokonto för att börja och följ sedan anvisningarna steg för steg för att ansöka om ditt live-konto.

• Är testperioden för demokonto begränsad?

Ja, men du kan behålla ditt demokonto så länge du vill och använda det för att testa strategier om du har öppnat ett live-konto med samma användarnamn. Du kan lägga till mer fiktiva pengar när som helst via menyn "Betalningar".

• Erbjuder ni ett demokonto?

Ja. Vi tillhandahåller ett kostnadsfritt demokonto som innehåller fiktiva pengar. Tack vare demokontot kan du prova på vår plattform i en riskfri miljö och träna på handelsstrategier och tekniker. Allt du behöver göra för att öppna ett demokonto är att tillhandahålla en giltig e-postadress, ditt fullständiga namn, ett telefonnummer och ett lösenord. öppna ett demokonto nu. När du väl har öppnat ett demokonto kommer du att behöva klicka på bekräftelselänken i det e-brev som skickas till den e-postadress som du registrerade dig med. När du gjort det aktiveras kontot. Testperioden är sju dagar och under denna tid har du även tillgång realtidkurser på svenska och amerikanska aktier. Om du vill ha fortsatt tillgång till demokonto efter testperioden kan du öppna ett live-konto med samma e-postadress så får du fortsatt tillgång till demokontot, dock utan realtidkurser för aktier.

TOP

Denna webbplats använder cookies för bästa kundupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du cookies. Besök vår Cookie Policy om du vill ändra dina inställningar för cookies. Mer info

Stäng
ESMAS standardiserade riskvarning: CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 78% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.