78% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Uttag

Frågor

Svar

• Hur kan jag ta ut pengar från mitt konto?

Du kan ta ut pengar från ditt CMC-konto genom att klicka på ikonen";Betalningar” och sedan välja fliken";Uttag”. Ett annat alternativ är att ringa vårt kundserviceteam för att få hjälp. Om dina bankuppgifter redan finns i våra register kommer vi att behandla din begäran samma dag, förutsatt att du gör uttaget före klockan 12.00.

• Varför är uttagsgränsen 0 kr när jag försöker ta ut pengar genom att överföra till mitt kort?

Om du inte har fört över pengar till ett registrerat kredit- eller bankkort under en period på 12 månader eller längre, eller om kortets giltighetstid har gått ut, kommer vi inte längre att kunna använda kortet för att föra över pengar till dig. Om du behöver hjälp med att ta ut pengar från ditt konto får du gärna kontakta oss.

• Varför måste jag ange uppgifter om mitt bankkonto?

Du behöver bara ange dina bankkontouppgifter om du har för avsikt att överföra pengar till ditt bankkonto. För att registrera dina bankkontouppgifter i vårt betalsystem behöver vi se en skärmdump (print screen) alternativt en kopia på ett bankkontoutdrag som visar:

1) bankens namn
    2) ditt för- och efternamn
    3) kontonummer
    4) ett datum (inte äldre än 3 mån)

Skicka uppgifterna till kundservice@cmcmarkets.se ifrån den e-postadress som du har valt som användarnamn för ditt CMC-konto.

TOP

Denna webbplats använder cookies för bästa kundupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du cookies. Besök vår Cookie Policy om du vill ändra dina inställningar för cookies. Mer info

Stäng
ESMAS standardiserade riskvarning: CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 78% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.