Sverige (SV)
75 procent av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med den stora risk som finns för att du kommer att förlora dina pengar.

Uttag

Frågor

Svar

• Hur kan jag ta ut pengar från mitt konto?

Du kan ta ut pengar från ditt CMC-konto genom att klicka på ikonen"Betalningar" och sedan välja fliken"Uttag". Du kan även ringa vår kundservice för att få hjälp med ett uttag. Om dina bankuppgifter redan finns i vårt register kommer vi att behandla din begäran om uttag samma dag, förutsatt att du gör uttaget före klockan 12.00.

• Varför är uttagsgränsen 0 kr när jag försöker ta ut pengar genom att överföra till mitt kort?

Om du inte har gjort ett insättning med ett registrerat kredit- eller bankkort under de senaste 12 månaderna eller längre, eller om kortets giltighetstid har gått ut, kommer vi inte längre att kunna använda kortet för att föra över pengar till dig. Notera att du inte kan föra tillbaka mer pengar på ett kort än vad du har satt in. Alla övriga uttag sker till ditt registrerade bankkonto eller Paypal-konto.

Kontakta vår kundservice om du behöver hjälp med att göra ett uttag.

• Varför måste jag ange uppgifter om mitt bankkonto?

Du behöver bara ange dina bankkontouppgifter om du har för avsikt att överföra pengar till ditt bankkonto. För att registrera dina bankkontouppgifter i vårt betalsystem behöver vi se en skärmdump (print screen) alternativt en kopia på ett bankkontoutdrag som visar:

1) bankens namn
    2) ditt för- och efternamn
    3) kontonummer
    4) ett datum (inte äldre än 3 mån)

Skicka uppgifterna till kundservice@cmcmarkets.se ifrån den e-postadress som du har valt som användarnamn för ditt CMC-konto.

TOP

Denna webbplats använder cookies för bästa kundupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du cookies. Besök vår Cookie Policy om du vill ändra dina inställningar för cookies. Mer info

Stäng
Standardiserad riskvarning: CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 75 procent av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risk som finns för att du kommer att förlora dina pengar.