Uttag

Svar

• Hur kan jag ta ut pengar från mitt konto?

Du kan ta ut pengar från ditt CMC-konto genom att klicka på ikonen";Betalningar” och sedan välja fliken";Uttag”. Ett annat alternativ är att ringa vårt kundserviceteam för att få hjälp. Om dina bankuppgifter redan finns i våra register kommer vi att behandla din begäran samma dag, förutsatt att du gör uttaget före klockan 12.00.

• Varför är uttagsgränsen 0 kr när jag försöker ta ut pengar genom att överföra till mitt kort?

Om du inte har fört över pengar till ett registrerat kredit- eller bankkort under en period på 12 månader eller längre, eller om kortets giltighetstid har gått ut, kommer vi inte längre att kunna använda kortet för att föra över pengar till dig. Om du behöver hjälp med att ta ut pengar från ditt konto får du gärna kontakta oss.

• Varför måste jag ange uppgifter om mitt bankkonto?

Du behöver bara ange dina bankkontouppgifter om du har för avsikt att överföra pengar till ditt bankkonto. För att registrera dina bankkontouppgifter i vårt betalsystem behöver vi se en skärmdump (print screen) alternativt en kopia på ett bankkontoutdrag som visar:

1) bankens namn
    2) ditt för- och efternamn
    3) kontonummer
    4) ett datum (inte äldre än 3 mån)

Skicka uppgifterna till kundservice@cmcmarkets.se ifrån den e-postadress som du har valt som användarnamn för ditt CMC-konto.

Land Rover BAR

Som officiell samarbetspartner till Land Rover BAR, stödjer vi Ben Ainslies lag att ta hem pokalen i Americas’s Cup.

lär dig mer

NSW Waratahs

Vi är stolta över att stödja Super Rugby-giganterna NSW Waratahs, ett av Australiens mest symboliska lag.

Mer info

TOP

Vi använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookie policy. Mer info

Stäng
Investeringar i CFD:er kan utvecklas såväl positivt som negativt, eventuell förlust kan i vissa fall överstiga insatt kapital.