78% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Live-konton

Frågor

Svar

• Varför begär ni att jag ska lämna ut uppgifter om mina personliga finanser och min anställning?

CMC Markets är ett företag som tillhandahåller finansiella tjänster med bas i Storbritannien och vi regleras av den brittiska staten. Därför måste vi uppfylla branschens KYC-krav (Know Your Customer) vilket ålägger oss att identifiera våra kunder och kontrollera att de verkligen är de personer som de säger att de är. Vi är skyldiga att verifiera din identitet och samla in information om dina inkomstkällor, förmögenhet och erfarenhetsnivå vad gäller finansiella produkter. Skydd av våra kunders personuppgifter är av yttersta vikt för oss. För mer information, läs vår policy om integritet och säkerhet som förklarar mer ingående hur vi hanterar de personuppgifter som du lämnar till oss.

• Behöver jag sätta in pengar för att aktivera mitt konto?

Du kan logga in på ditt konto så snart du har fått meddelande om att din ansökan har godkänts och du har klickat på verifieringslänken som skickades till din registrerade e-postadress.

• Hur kan jag växla mellan konton?

Om du vill växla mellan dina konton så trycker du på ditt kontonummer uppe till vänster i den webbaserade plattformen. På en iPhone eller iPad väljer du knappen "Mer". På enheter med Android går du till sidomenyn och väljer "Växla konton".

• Hur lång tid tar det att behandla en ansökan om att få öppna ett live-konto?

Efter det att du har legitimerat med BankID eller en kopia på fysisk ID-handling brukar vi öppna ditt konto inom en bankdag.

• Jag skulle vilja att någon handlar på mina vägnar. Kan jag utnämna någon att handla åt mig?

Ja, du kan ge befogenhet åt en annan person att handla från ditt konto på dina vägnar (med en begränsad fullmakt). Denne personen måste i sin tur ha ett konto hos CMC Markets. Kontakta vårt kundserviceteam som kan hjälpa dig med att ordna detta.

• Kan jag ha mer än ett konto?

Varje kund kan ha ett eller flera CMC-konto. Önskas mer än ett konto kommer all konton att ha samma användarnamn (e-post). Det krävs dock godkännande ifrån CMC Markets innan man tillåts öppna upp mer än ett CMC-konto.

• Jag skulle vilja stänga mitt konto. Hur kan jag göra detta?

Kontakta vårt kundserviceteam skriftligen. Du kan antingen skicka e-post från din registrerade e-postadress, eller skicka brev till vår kontorsadress. Du kommer att behöva ta ut pengar från ditt konto samt ange dina fullständiga kontaktuppgifter och ditt kontonummer. Vi kan kontakta dig via telefon för att bekräfta stängningen av kontot. Om vi inte har möjlighet att kontakta dig per telefon kommer vi alltid att skicka dig ett mejl. Du kan behöva svara på det mejlet för att bekräfta din begäran om stängning av kontot.

TOP

Denna webbplats använder cookies för bästa kundupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du cookies. Besök vår Cookie Policy om du vill ändra dina inställningar för cookies. Mer info

Stäng
ESMAS standardiserade riskvarning: CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 78% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.