78% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.

Insättningar

Frågor

Svar

• Hur kan jag föra över pengar till mitt CMC-konto?

Du kan sätta in pengar på ditt CMC-konto genom att använda ett kredit- eller bankkort, eller genom en banköverföring från ditt bankkonto. Kortet eller kontot måste vara registrerat i ditt namn. Alla betalningar från tredje part kommer att returneras.

Vi tar inte emot betalningar ifrån American Express eller Diners-kort. Om du för över pengar till oss från ett annat land än Sverige kan det tillkomma ytterligare avgifter för banköverföringarna.

Alla kort som kopplas till ditt konto måste använda 3D Secure (Verified by VISA eller MasterCard Secure Code) för att betalningarna ska kunna sättas in på ditt konto.

• Behöver jag sätta in pengar för att aktivera mitt konto?

Du kan logga in på ditt konto så snart du har fått meddelande om att din ansökan har godkänts och du har klickat på verifieringslänken som skickades till din registrerade e-postadress.

• Vad händer om jag förlorar mina bankkort eller om de blir stulna eller förstörda?

Om detta händer bör du kontakta din bank så snart som möjligt. Du kan sedan välja att ta bort ditt kort ifrån inbetalningsvyn.

TOP

Denna webbplats använder cookies för bästa kundupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du cookies. Besök vår Cookie Policy om du vill ändra dina inställningar för cookies. Mer info

Stäng
ESMAS standardiserade riskvarning: CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 78% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.