Insättningar

Svar

• Hur kan jag föra över pengar till mitt CMC-konto?

Du kan sätta in pengar på ditt CMC-konto genom att använda ett kredit- eller bankkort, eller genom en banköverföring från ditt bankkonto. Kortet eller kontot måste vara registrerat i ditt namn. Alla betalningar från tredje part kommer att returneras.

Vi tar inte emot betalningar ifrån American Express eller Diners-kort. Om du för över pengar till oss från ett annat land än Sverige kan det tillkomma ytterligare avgifter för banköverföringarna.

Alla kort som kopplas till ditt konto måste använda 3D Secure (Verified by VISA eller MasterCard Secure Code) för att betalningarna ska kunna sättas in på ditt konto.

• Behöver jag sätta in pengar för att aktivera mitt konto?

Du kan logga in på ditt konto så snart du har fått meddelande om att din ansökan har godkänts och du har klickat på verifieringslänken som skickades till din registrerade e-postadress.

• Vad händer om jag förlorar mina bankkort eller om de blir stulna eller förstörda?

Om detta händer bör du kontakta din bank så snart som möjligt. Du kan sedan välja att ta bort ditt kort ifrån inbetalningsvyn.

Land Rover BAR

Som officiell samarbetspartner till Land Rover BAR, stödjer vi Ben Ainslies lag att ta hem pokalen i Americas’s Cup.

lär dig mer

NSW Waratahs

Vi är stolta över att stödja Super Rugby-giganterna NSW Waratahs, ett av Australiens mest symboliska lag.

Mer info

TOP

Vi använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookie policy. Mer info

Stäng
Investeringar i CFD:er kan utvecklas såväl positivt som negativt, eventuell förlust kan i vissa fall överstiga insatt kapital.