De första stegen

Svar

• Hur kan jag uppgradera mitt konto från ett demo- till ett live-konto?

Klicka på knappen "Logga in" i den övre menyraden och sedan på knappen "Live-konto" för att gå till ansökningsformuläret för live-konton på nätet. Använd inloggningsuppgifterna för ditt demo-konto för att börja och följ sedan instruktionerna steg för steg så att du fyller i övriga fält för att ansöka om ditt live-konto.

• Behöver jag sätta in pengar för att aktivera mitt konto?

Du kan logga in på ditt konto så snart du har fått meddelande om att din ansökan har godkänts och du har klickat på verifieringslänken som skickades till din registrerade e-postadress.

• Hur ansöker jag om att öppna ett konto hos CMC Markets?

Ansök nu för att öppna ett demokonto eller live-konto hos CMC Markets. Kom ihåg att förlusterna kan överskrida insättningarna.

• Hur lång tid tar det att behandla en ansökan om att få öppna ett live-konto?

Efter det att du har legitimerat dig med BankID eller en kopia på ID-handling brukar vi öppna ditt konto inom en bankdag.

TOP

Vi använder cookies för att optimera webbplatsen för en bättre kundupplevelse. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookie policy. Mer info

Stäng
Investeringar i CFD:er kan utvecklas såväl positivt som negativt, eventuell förlust kan i vissa fall överstiga insatt kapital.