Standardiserad riskvarning: CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 71 procent av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risk som finns för att du kommer att förlora dina pengar.

IDnow Videoident – identifiera dig online

Med IDnow’s videoverifiering kan du verifiera din identitet på bara ett par minuter – det är enkelt, säkert och i enlighet med gällande lagstiftning. IDnow erbjuder online videoidentifiering 24h om dygnet.

Allt du behöver är tillgång till internet, en dator med webcam eller en smartphone/tablet och din giltiga ID-handling. IDnow Videoident tillåter identifiering via ett videosamtal som når upp till standarden satt i Money Laundering Act, dataskyddsdirektiv och de krav som ställs av respektive finansinspektion (ex. BaFin, FIAU, FINMA och FMA).​

En plattform gjord för CFD-handel

Låga spreadar, inga dolda kostnader, tillgång till över 12 000 instrument och mer.

Inkluderar 100 000 fiktiva kronor
IMG LEARNARTICLE TOPRIGHTIMAGE@2X

IDnow har höga säkerhetskrav och stort fokus på användarvänlighet

Pålitlig.

Dedikerade identidets- och bedrägeriexperter i över 15 center i Tyskland och Europa – när som helst, var som helst.

Enkelt.

Utomordentlig användarvänlighet optimaliserad för dator och handhållna enheter, bekräftat av väldigt bra användarbetyg.

Säkert.

All kommunikation går via krypterade kanaler. Datacenter inom EU för att garantera hög dataskyddsnivå.

Följer lagstiftning.

Utformat i enlighet med den strikta lagstiftning som gäller inom EU, men även utanför.

Varför använder CMC Markets IDnow och inte BankID?

Anledningen till avsaknad av BankID är att CMC Markets regleras av GmBH och vi har därför ej möjlighet att använda oss av BankID. Den bästa lösningen för oss är IDnow.

Hur fungerar det i praktiken?

Använder du din smarttelefon/surfplatta så behöver du först ladda ned IDnow’s app (länk i e-post). Appen leder dig sedan igenom processen. Se till att ha en giltig ID-handling tillgänglig när du inleder samtalet (ID-kort eller pass, ej körkort). Du kopplas upp mot en agent som berättar vad du ska göra. Kortfattat så visar du upp din ID-handling för agenten som verifierar att den är giltig och att den är din. Processen tar ett par minuter. När detta är gjort så får vi på CMC Markets besked att du har verifierat dig och vi kan då fortsätta med kontoöppnandet.

Effektiv handel överallt

Vill du hantera farten? Vår prisbelönte tradingapp* kan öppnas och låsas, sätta upp varslingar och göra analysatorer med mobiloptimerade diagram och mer.

CMC Markets erbjuder sin tjänst som ”execution only”. Detta material (antingen uttryckt eller inte) är endast för allmän information och tar inte hänsyn till dina personliga omständigheter eller mål. Ingenting i detta material är (eller bör anses vara) finansiella, investeringar eller andra råd som beroende bör läggas på. Inget yttrande i materialet utgör en rekommendation från CMC Markets eller författaren om en viss investering, säkerhet, transaktion eller investeringsstrategi. Detta innehåll har inte skapats i enlighet med de regler som finns för oberoende investeringsrådgivning. Även om vi inte uttryckligen hindras från att handla innan vi har tillhandhållit detta innehåll försöker vi inte dra nytta av det innan det sprids.

Vill du börja handla?

Prova CFD-handel med virtuella pengar helt riskfritt.

Få tillgång till alla våra produkter, handelsverktyg och funktioner.

Innan du lämnar...

Testa CFD-handel på ett kostnadsfritt demokonto. Få tillgång till vår innovativa handelsplattform och testa din tradingstrategi med 100 000 fiktiva kronor.

cmc-mobile-trading-app