USA og Europa:

Fredag så en noe dramatisk avslutning på uken i det man utover kvelden fikk meldinger om at Trump sin forhenværende sikkerhetsrådgiver var klar til å vitne mot Trump i etterforskningen rundt samarbeid med Russland under valget. Ikke overraskende falt markedene kraftig på nyheten, men hentet seg noe inn mot stengning i det man så skatteplanen få nok stemmer i senatet. Nå betyr ikke dette at man er i mål, men det virker mere sannsynlig at man får denne gjennom representantenes hus.
Oljeprisen holdt seg stabilt på 64 USD og amerikanske renter løftet seg. VIX endte svakt høyere og gullprisen handles lavere.

Asia:

Asiatiske markeder ender dagen blandet i det dollaren styrket seg etter amerikanske futures har løftet seg på skatteplanen i USA. JPY svekker seg, men til tross for dette ender Nikkei lavere. Australia holder renten uendret på 1,5% som ventet.

Dagen idag:

Europeiske markeder ligger an til å åpne høyere i det amerikanske futures løfter seg kraftig etter skatteplanen. EURUSD handles lavere i det USD har løftet seg og olje er stabil.
Dagen idag er relativt stille på makrofronten i det man får PMI fra UK og fabrikkordre ut av USA.

Dagens finanskalender:

Dagens Kundesentiment: